Coronaschermen

In Corona Hulpmiddelen by Carola Muskee

Geen evenementen. Wat nu?

De maatregelen voor het Covid-19 / Coronavirus en de 1.5m regel zullen nog wel even aanhouden. Afstand houden in een kleine ruimte zorgt voor creatieve oplossingen. Nu het nog even gaat duren voor de evenementen weer gaan lopen, hebben we besloten om coronaschermen te produceren.

Corona hulpmiddelen voor de werkplek.

We hebben een aantal standaard coronaschermen ontwikkeld. Dit gaat om schermen voor op bureaus en tafels, hangende schermen voor aan het plafond en verrijdbare schermen. Hier hebben we er altijd een aantal van op voorraad, zodat we op korte termijn kunnen leveren. Je vindt ze terug op onze productpagina. Uiteraard maken we ook schermen op maat. Neem voor maatwerk contact met ons op.


Aanbod standaard schermen:

Tafelschermen

Om het het nieuwe normaal beter werkbaar te maken hebben we eenvoudige maar strakke tafelschermen. We hebben ze op 1m en 80 cm breed op voorraad liggen. Het plexiglas schuif je makkelijk in de eikenhouten voetjes. Voor de voeten hebben we een zwaarder materiaal gekozen, zodat de schermen stevig en stabiel staan. Zo kunnen de preventieschermen niet omwaaien. De scherpe kantjes hebben we een kleine radius meegegeven om zo mooie ronde hoekjes te creëren.


Afscheidingsschermen

De afscheidingsschermen hebben een standaard hoogte van 1.5 meter. Op aanvraag maken we ze ook hoger. Dit zijn makkelijk verrijdbare coronaschermen met aan 1 of meerdere kanten een paar wieltjes. We hebben ze met helder, maar ook met mat (satin) plexiglas in een aantal trendy kleuren. De dividers zijn ruimtebesparend doordat de wielen onder het houten frame van de schermen passen. De ‘stapelbare’ schermen liggen in een aantal breedtes op voorraad, zodat je de meest passende maat kunt kiezen voor de werkomgeving.

Corona-proof werkplek op maat

Naast de standaard coronaschermen doen we ook een hoop maatwerk. Dit kan een aanpassing zijn op een standaard scherm of een heel nieuw product. Een aanpassing kan bijvoorbeeld zijn: Coronaschermen in de RAL-kleuren van het bedrijf of voorzien van een sticker.

Coronascherm voor bank
Oplossing op maat:

We hebben voor een restaurant in Haarlem ook een standaard afscheidingsscherm uitgebreid. Het restaurant legde uit dat zij een beklede bank hebben die over de hele wand doorloopt.

Dit hebben we opgelost door aan het standaard scherm een stuk aflopend plexiglas te zetten. Dit extra stuk kun je eraf en erop zetten, waardoor ze makkelijk aan te passen zijn aan veranderende omstandigheden. Omdat de schermen op wielen staan kun je ook, indien nodig, de indeling gemakkelijk aanpassen.

Innovatie

Nieuwe tijden met gekke maar noodzakelijke maatregelen vragen om nieuwe producten. Er zijn al heel wat coronaschermen, maar soms wil je gewoon een oplossing op maat. Bijvoorbeeld een divider met uitgefreesde vormen. We hebben een CNC-machine staan die gedetailleerde bewerkingen kan maken.

Passend bij uw merk

De houdt-anderhalve-meter-afstand-borden zijn ook heel populair. Een standaard bord of sticker is voldoende. Je ziet ook veel mensen die tape gebruiken om 1.5m af te bakenen. Maar een bord in de kleur en stijl van het bedrijf is veel strakker. Het coronavirus duurt nog wel even en ook de versoepelingen brengen weer nieuwe uitdagingen met zich mee. Meedenken en efficiënte oplossingen hiervoor bedenken is iets wat we graag doen en waar we goed in zijn.