Decor.

Opvallende decorstukken voegen echt iets toe om een project. Wij hebben zeer uiteenlopende stukken gebouwd. Waaronder veel teksten en logo's voor op podia, maar ook een spiegelwolk met orchideën en een venetiaans masker. Niets is ons te gek.

Eyecatchers
Image

Decor

Decor is meer dan alleen versiering. Met decorstukken kun je iets uitbeelden, de weg wijzen of een podium tot leven laten komen.

Jaren Ervaring

Wij bouwen al jaren decors en decorstukken voor verschillende doeleinden; feesten, kunstprojecten, theater, winkels en aankleding op evenementen.

Visualisaties

Met ontwerpsoftware maken we duidelijke tekeningen met afmetingen waarin we laten zien hoe de stand eruit komt te zien. Wij maken of plaatsen artwork in de tekeningen en renderen dit uit in 3D. 

Voorraad & Werkplaats

In onze opslagruimtes hebben wij allerlei materiaal en gereedschap liggen om mee te werken. Ook beschikken we over een eigen verfspuitcabine. 

Budget

Wij leveren een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en kunnen aangeven waar je extra moet uitpakken, maar ook waar je juist voor goedkoper materiaal kunt kiezen.

communicatie

Duidelijke taal en korte lijnen vinden we belangrijk, zodat we snelle beslissingen kunnen nemen. Wij zijn betrokken bij uw decor(stukken).

Offerte

Wij bieden een vrijblijvende offerte met uitgesplitste kosten om zo transparant mogelijk te blijven.

Samen bouwen aan .

Vraag een vrijblijvend gesprek aan en zie meteen hoe we werken en waar we voor staan!
Show it