View Post

Haproxy conference 2022

In Evenement, Standbouw by carolaLeave a Comment

Op de HaProxyConf hebben wij dit jaar meegewerkt om het Newcap Event Center naast de Eiffeltoren in te richten. De conferentie brengt ontwikkelaars, architecten, DevOps en operationele teams van verschillende bedrijven bij elkaar. Om dit te faciliteren hebben wij diverse presentatie- en ontmoetingsplekken gerealiseerd, met een conferentiezaal voor verschillende sprekers.

View Post

Accenture World Summit Ai

In Evenement, Standbouw by carolaLeave a Comment

Tijdens s ’werelds grootste Ai bijeenkomst hebben wij voor hoofdsponsor Accenture een unieke stand gerealiseerd. Bij World Summit Ai worden bedrijven, investeerders, wetenschappers en bezoekers samengebracht om de nieuwste ontwikkelingen te faciliteren. De bijzondere stand van Accenture is opgebouwd uit twee demodesks met gegraveerde logo’s, complementaire lichtdecoratie en een indrukwekkende koof met groene decoratie.

View Post

Bitcoin Conference 2022

In Evenement, Standbouw by carolaLeave a Comment

In opdracht van Bitcoin Amsterdam hebben wij het Transformatorhuis getransformeerd tot een ontmoetingsplek tussen bekende sprekers, invloedrijke bedrijven en individuele bezoekers. Met deze conferentie wordt Amsterdam op de kaart gezet als innovatieve stad op het gebied van bitcoin. Op deze locatie hebben we een samenhangend geheel gecreëerd door gebruik te maken van verlichting, terugkerende kleuren en unieke decorstukken.

View Post

DPW Conference 2022

In Evenement, Standbouw by carolaLeave a Comment

Voor de DPW conference 2022 hebben wij de volledige beursvloer opgebouwd in de Beurs Van Berlage. Naast de beursvloer hebben we in de overige zalen ook diverse settings geplaatst. Custom branded lounge en een interactieve info zuil in de foyer. De grootste merken op gebied van inkoop en supply chain komen hier samen om toekomstige ontwikkelingen in de hand te …

View Post

Heijmans Provada 2022

In Evenement by carolaLeave a Comment

Op vastgoedbeurs Provada 2022 hebben wij voor Heijmans deze unieke stand gebouwd. Het ‘gele lint’ begint bij de hogere zit plaatsen en loopt via de vloer door naar een lagere zit, via een 2e hoge zit dient het lint als bar om vervolgens te eindigen in de koof boven de bar.  

View Post

Productlancering

In Decor, Evenement by Carola Muskee

In opdracht van We Are Live hebben we samen met Simone Produceert gewerkt aan een productlancering. Het ging om een nieuw product van Barry Callebaut, ‘s werelds toonaangevende fabrikant van hoogwaardige chocolade- en cacaoproducten. ✨🍫

In ons atelier hebben we (amaranth) paarse en andere fruitig gekleurde decorstukken geprept, die we in korte tijd op locatie konden neerzetten/bouwen.

View Post

TNW Conference 2021

In Evenement, Standbouw by Carola Muskee

TNW Conference ✨2021 The Next Web was weer een groot succes. 🙌 Ondanks de pandemie en de regen☔ is het zoals gebruikelijk een spectaculair event geworden. Dit jaar was het een hybride event; je kon online tickets krijgen of naar de locatie waar het allemaal gebeurde op het Taets Art en Event Park. Door The Black Box kwamen de kleuren …

View Post

DPW hybride conference

In Decor, Evenement by Carola MuskeeLeave a Comment

Curvy podium neergezet in The Loft @adameventsamsterdam met gespoten piepschuimletters voor een hybride conferentie van DPW. 🎥
Het podium is gemaakt van standaard podiumdelen met enkele op maat gemaakte passtukken om de vloeiende vorm te maken.

View Post

Heart of Gold Event

In Decor, Evenement by Carola Muskee

🏋️‍♂️Liften door de ruimte doe je niet elke dag. Net als een event bouwen met zo’n gaaf thema!
Het was even zweten, maar we hadden natuurlijk onze handdoeken mee en hebben flink doorgepakt om in korte tijd weer een prachtig evenement neer te zetten.
So Long, and Thanks for all the Fish!