Rijtje coronaschermen

Corona: Schermen voor een onwelkome gebeurtenis ⛈️

Corona, het is het grootste evenement van deze tijd. Een onwelkome gebeurtenis waar we allemaal zo goed mogelijk mee om moeten gaan. Daarom zijn we preventieschermen gaan maken.

Standaard schermen

In maart begonnen we met het opzetten van een lijn standaard schermen. We kwamen uit op twee soorten stevige, stabiele schermen:

  • De mobiele schermen met aan één zijde een wiel.
  • De tafelschermen met de houten voetjes.

Door het standaardiseren konden we in korte tijd veel schermen produceren voor een lage prijs. Toch konden we het niet laten om de schermen een unieke look te geven. Door de schermen in een eigen kleur spuiten of te voorzien van een logo, passen ze naadloos bij de huisstijl van elk bedrijf. We bedachten allerlei kleine variaties op de schermen. Voor de tafelschermen hebben we eiken voetjes van MDF, maar ook van massief eiken. Voor de mobiele schermen hebben we een zijscherm bedacht, die je los kunt schuiven.

Maatwerk schermen

Uiteindelijk kwamen we weer terug bij onze specialiteit: Maatwerk! Dat brengt altijd leuke uitdagingen met zich mee, zoals het stabiliseren van extra lange schermen. We hebben schermen gemaakt met ingegraveerd logo en schermen die je op het blad kunt vastklemmen. Ook gingen we steeds kunstigere staanders ontwerpen.

Hieronder een aantal voorbeelden:

Labels

Delen