Stand.

Sfeer op Maat heeft ruime ervaring in het bedenken, ontwerpen en bouwen van stands. Groot of klein, elke stand verdiend onze onverdeelde aandacht. Hierdoor hebben wij een respectabele groep vaste klanten opgebouwd. Zij weten wat ze aan ons hebben en vertrouwen op onze kwaliteit.

Maatwerk
Image

Standout!

Stands die opvallen door originaliteit met een creatieve inslag bouwen we het liefst. Wij zijn specialisten in houtbouw, maar werken natuurlijk ook met andere materialen. Niets is ons te gek!

Jaren Ervaring

Wij bouwen al jaren stands voor nationale en internationale klanten en kennen de meeste locaties & beurshallen als onze broekzak.

Visualisaties

Met ontwerpsoftware maken we duidelijke tekeningen met afmetingen waarin we laten zien hoe de stand eruit komt te zien. Wij maken of plaatsen artwork in de tekeningen en renderen dit uit in 3D. 

Voorraad & Werkplaats

In onze opslagruimtes hebben wij veel standaard items op voorraad. Daarnaast maken we unieke items in onze werkplaats. Door voorraad en customs slim te combineren komen we tot de leukste stands.

Budget

Wij leveren een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en kunnen aangeven waar je extra moet uitpakken, maar ook waar je juist voor goedkoper materiaal kunt kiezen of standaard items kunt inzetten.

communicatie

Duidelijke taal en korte lijnen vinden we belangrijk, zodat we snelle beslissingen kunnen nemen. Wij zijn een betrokken partij met aandacht voor uw stand. 

Offerte

Wij bieden een vrijblijvende offerte met uitgesplitste kosten om zo transparant mogelijk te blijven.

Samen bouwen aan .

Vraag een vrijblijvend gesprek aan en zie meteen hoe we werken en waar we voor staan!
Stand out